Bygg med kvalitet
- bygg med oss

Se våre prosjekter

Vår misjon

I over 20 år har vi i Mesterlanda drevet med boligbygging. Vi har fagkompetanse på alle typer boliger og påtar oss hele entreprisen. Vi er opptatt av å levere etter avtale og levere med kvalitet i alle ledd. Derfor sier vi:

Bygg med kvalitet – bygg med oss

Nybygg

Påbygg

tilbygg

Våtrom

garasje

rehabilitering

Vårt kundeløfte

kvalitet

Vi skal sikre høy kvalitet i alle ledd og arbeidet som utføres. Kundearbeidet skal til en hver tid møte eller overgå kundens forventninger. Vi skal alltid også vise profesjonalitet overfor kunder, kolleger og samarbeidspartnere.

kundeorientert

Vi fokuserer på kundens behov og ønsker, og jobber for å levere en god opplevelse overfor kunden. Dette innebærer å lyttet til kundens ønsker, og holde kunden oppdatert gjennom hele prosessen.

Kompetanse

Vi har de nødvendige ferdigheter og kunnskaper for å utføre arbeid på en effektiv og kompetent måte. Vi utvikler oss slik at vi til enhver tid har den nødvendige kompetansen for å utøve oppdraget. Det å være kompetent betyr også at vi er i stand til å jobbe under trykk og med tidsfrister.

proaktiv

Vi skal være proaktive og initiativrike overfor kunden, kolleger og samarbeidspartnere. Vi har alle et ansvar for å tenke nye kunder og nye prosjekter. Henvendelser skal besvares så fort som mulig og alltid samme dag.

Mesterlanda AS

Mesterlanda AS er et tømrerfirma som holder til i Asker og som utfører alt innen småhusbebyggelse. Vi tar på oss oppdrag for private og kommune.

Akerhus, Oslo og Buskerud er virksomhetens geografiske nedslagsfelt. Bedriften holder seg oppdatert innen utviklingen av faget og søker hele tiden ny spisskompetanse for å oppnå best mulig resultat innen vårt fag.

  • Nybygg

  • Påbygg

  • Tilbygg

  • Våtrom

  • Garasjer

  • Rehabilitering

kontakt oss

Øyvind landa

Daglig leder

mesterlanda@gmail.com

+47 470 22 654

Andreas Borgen

Prosjektleder

andreas.borgen@outlook.com

+47 971 29 050

Joachim Aas Eide

Prosjektleder

eide.joachim@gmail.com

+47 932 14 233

Prosjekter

Tomannsbolig Nordstrand

Tomannsbolig Bærum

Inngangsparti Vollen, Asker

Enebolig under oppføring Kjelsås, Oslo

Garasje Asker

Enebolig Vardåsen, Asker

Enebolig Vollen, Asker

Enebolig Haslum, Bærum

Enebolig Bjerkås, Asker

Eneboliger Stabekk, Bærum

Om oss

Bedriften Mesterlanda AS ble etablert i 2002 som enkeltmannsforetaket Tømrermester Øyvind Landa. I 2019 endret firmaet selskapsform og navn til Mesterlanda AS med nytt org.nr., 922906823. Øyvind Landa er fortsatt daglig leder og eier 80% av firmaet. I tillegg har Andreas Borgen og Joachim Eide Aas en eierandel på 10% hver.

Per dags dato er det 16 ansatte med bred erfaring innen oppføring av de aller fleste typer bygg innen tømrerfaget. Vi er medlem av Norges Byggmesterforbund, har sentral godkjenning for ansvarsrett, samt godkjent opplæringsbedrift i tømrerfaget.

Ikon - tann med stjerne

Kunden i fokus

Det aller viktigste for oss er at du som kunde føler deg trygg og ivaretatt hos oss. Derfor holder vi deg alltid informert under hele prosessen.

Ikon - skjema med tann

Erfarne tømrere

Våre fagfolk har høy kompetanse og lang erfaring, slik at du som kunde skal få det beste mulige resultatet.

Ring oss i dag på 470 22 654

Vi gleder oss til å høre fra deg!

hCaptcha