Bygg med kvalitet
- bygg med oss

Se våre prosjekter

Vår misjon

I over 20 år har vi i Mesterlanda drevet med boligbygging. Vi har fagkompetanse på alle typer boliger og påtar oss hele entreprisen. Vi er opptatt av å levere etter avtale og levere med kvalitet i alle ledd. Derfor sier vi:

Bygg med kvalitet – bygg med oss

Nybygg

Påbygg

tilbygg

Våtrom

garasje

rehabilitering

Vårt kundeløfte

kvalitet

Vi skal sikre høy kvalitet i alle ledd og arbeidet som utføres. Kundearbeidet skal til en hver tid møte eller overgå kundens forventninger. Vi skal alltid også vise profesjonalitet overfor kunder, kolleger og samarbeidspartnere.

kundeorientert

Vi fokuserer på kundens behov og ønsker, og jobber for å levere en god opplevelse overfor kunden. Dette innebærer å lyttet til kundens ønsker, og holde kunden oppdatert gjennom hele prosessen.

Kompetanse

Vi har de nødvendige ferdigheter og kunnskaper for å utføre arbeid på en effektiv og kompetent måte. Vi utvikler oss slik at vi til enhver tid har den nødvendige kompetansen for å utøve oppdraget. Det å være kompetent betyr også at vi er i stand til å jobbe under trykk og med tidsfrister.

proaktiv

Vi skal være proaktive og initiativrike overfor kunden, kolleger og samarbeidspartnere. Vi har alle et ansvar for å tenke nye kunder og nye prosjekter. Henvendelser skal besvares så fort som mulig og alltid samme dag.

Vår Prosjekter

prosjektnavn

Nordstrand, Oslo

prosjektnavn

Nordstrand, Oslo

prosjektnavn

Nordstrand, Oslo

prosjektnavn

Nordstrand, Oslo

prosjektnavn

Nordstrand, Oslo

prosjektnavn

Nordstrand, Oslo

kontakt oss

Øyvind landa

Daglig leder

mesterlanda@gmail.com

+47 470 22 654

Andreas Borgen

Prosjektleder

andreas.borgen@outlook.com

+47 971 29 050

Joachim Aas Eide

Prosjektleder

eide.joachim@gmail.com

+47 932 14 233